03/11/2015

WEEKEND PLANS

Joskus elämässä on sellaisia päiviä, että ei oikein tiedä miten päin olisi. Tekisi mieli vain nauraa ja hyppiä ja heitellä kärrynpyöriä - fiilis on vaan niin onnellinen ja kiitollinen. Sellainen päivä sattui kohdalleni muutama viikko sitten. Sain tietää, että pääsen tulevana viikonloppuna Ruka-Kuusamon vieraaksi Rukan Talvikauden avajaisiin! Siis ihan mieletöntä, ja aluksi olin vaan niin pökerryksissä kaikesta, että matka tuntui olevan pitkän matkan päässä. No, nyt eletään tiistai-iltaa ja perjantaina hyppään lentokoneeseen laskettelukamat laukussa nokka kohti Kuusamoa. Can't wait!



Viikonloppuna meillä on ohjelmassa laskettelun ja RukaVillageen tutustumisen lisäksi muun muassa saunajoogaa ja Hot Yogaa, tutustumista huskytarhaan, herkuttelua, afterski-meininkiä ja Sannin keikka Pisteessä. Uskon, että ihan mahtava viikonloppu on siis tulossa! Lisäksi on hienoa päästä tutustumaan paremmin muihin bloggaajakollegoihin, jotka saapuvat paikalle samaisesta viikonlopusta nauttimaan. Tulen päivittämään paikan päällä ahkerasti Instagram-tiliäni ja reissusta tulee ehdottomasti tarkempi postaus tänne heti, kun mahdollista! Nyt ihanaa iltaa teille ja ollaan taas pian kuulolla!





yhteistyössä Ruka-Kuusamo Matkailun kanssa
SHARE:

7 kommenttia

  1. Anonyymi11/04/2015

    Kuulostaa aivan ihanalta! Postausta odotellen! -Minna

    VastaaPoista
  2. Postaus ehdottomasti tulossa! Täällä on kyllä ihan talvi jo!

    VastaaPoista
  3. Anonyymi11/10/2015

    Hitsi! Yritin useaan kertaan laittaa tähän kommenttia,että tervetuloa tänne Kuusamoon! En tiedä mikä meni vikaan, mutta toivottavasti viikonloppu Rukan lumisissa maisemissa oli mieluisa! :)
    -Sini

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Moikka Sini! Hitsi, en yhtään osaa sanoa, mikä tuossa kommenttiboxissa on. Välillä tuntuu, että se ei päästä viestejä läpi tarkistettavaksi ollenkaan :( Täytyy koittaa selvittää ongelmaa. Mutta kiitos ihanasta kommentista ja viikonloppu Kuusamossa oli aivan mahtava! Kyllä siellä silmä lepäsi, kun maisema oli jouluinen ja kauniin luminen. Sinne täytyy kyllä päästä pian uudelleen! Ruka on muutenkin mun lemppari kaikista Suomen hiihtokeskuksista, joten voi olla, että siellä tullaan törmäämään :)

      Poista
  4. Anonyymi11/10/2015

    Mukava kuulla että reissu oli onnistunut. :) Kävi kyllä hyvä tuuri,että saatiin avajaisiin kunnon lumipeite ja mikä parasta niin lisää tulee kokoajan! Ehkä se talvi sitten virallisesti täällä alkoi :)
    Oli mukava huomata instasta kun olit piipahtanut itselleni hyvinkin tutuissa paikoissa,mm. entisellä työpaikallani.
    Ehkäpä törmätään vielä joskus! Toivottavasti pääset talven aikana vielä uudestaan Rukalle :)
    -Sini

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Avajaiset onnistuivat kyllä ihan täydellisesti, kun pe-la välisen yön aikana oli saatu maahan kunnon lumipeite :) Ja vitsi, onpa hauska sattuma tuo entinen työpaikkasi :) Tosi ihania uusia paikkoja oli Rukalle tullut sitten viime käyntini ja mm. Mura Sushi, Café Kamu ja Hankibaari jäivät mieleen vanhojen tuttujen paikkojen lisäksi.

      Olisi kyllä kiva törmätä ja ehdottomasti koitan päästä talven aikana takaisin Rukalle, iski sen verran kova lasketteluhimo!

      Poista
  5. Anonyymi11/11/2015

    Kuulostaa kaikinpuolin oikeen hyvältä :)
    Innolla jään odottelemaan postauksia tutuista maisemista!
    -Sini

    VastaaPoista

Blogger Template Created by pipdig