10/11/2015

SS16 MILTTON SHOWROOMILLA


Ihanaa tiistaiaamua! Nyt ollaan pikkuhiljaa palauduttu Rukan viikonloppureissulta normaaliin arkirytmiin, mutta täytyy sanoa, että hieman masentaa tämä marraskuinen pimeys täällä Helsingin päässä. Rukalla oli nimittäin jo täysi talvi viikonloppuna ja sunnuntai-illalla lähtöä tehdessämme lunta turputti taivaalta oikein kunnolla. Toivottavasti pääsen noihin winter wonderland -maisemiin pian uudelleen, sillä sen verran kivoissa merkeissä reissumme sujui! Ja tarkempaa postausta mm. rinnekauden korkkaamisesta on tulossa pian tänne.

Siirrytään toistaiseksi ajassa hieman taaksepäin Miltton Showroomin tunnelmiin. Kävin siellä hiljattain katsastamassa, miltä tuleva kevät-kesä 2016 näyttää ja oikein hyvältähän se vaikutti! Aamu aloitettiin herkullisella aamupalalla ja sen jälkeen vuorossa oli muun muassa suklaatasting ja Fazerin uusien joulusuklaamakujen esittelyä. Suklaan maistelun lomassa testasin myös Nespresson uusia joulusesonkiin suunniteltuja kapselikahvimakuja. Ciocco Inkivääri, Vanilla Amaretti ja Vanilla Kardemumma kuulostivat toinen toistaan herkullisemmilta ja testaamani versio sisälsi ihania mantelin ja vaniljan aromeja, nam! Nämä sesonkimaut ovat saatavilla rajoitetun ajan, joten jos joulupukki päättäisi yllättää tänä vuonna kapselikeittimellä, toivoisin näitä makuja pukinkonttiin.


Aamiaisen jälkeen siirryin hypistelemään kevään ja kesän sporttimuotia pursuilevia vaaterekkejä, joista mieleen jäivät etenkin nämä herkullisen sävyiset Puman versiot. Omaa silmääni miellyttivät etenkin nuo raikkaan oranssin ja kuuman pinkin sävyiset shortsit ja topit, ja raikkaan vaaleansiniset tennarit näyttäisivät kauniilta ruskettunutta kesäihoa vasten. 


Glitterin mukavan edustajan kanssa juttelimme pitkän aikaa muun muassa näistä Real Techniques -sarjan siveltimistä, joita on tällä hetkellä saatavissa valikoiduissa Glitter-myymälöissä ympäri Suomen. Erityisen ylistetty on sarjan poskipunasivellin, joka sopii hyvin aloittelevalle meikkaajallekin, koska sillä on kuulemma mahdotonta aikaansaada pelättyä poskipunayliannostusta. Sarjan siveltimet on valmistettu laadukkaasta systeettisestä materiaaleista, jonka ansiosta ne on helppo pestä ja kuivattaa nopeasti käytön jälkeen. Itse en ole näitä ehtinyt vielä omaan meikkipussiini hankkimaan, mutta tekisi mieli testata etenkin sarjan korostuksien ja varjostuksien tekoon kehitettyä sculpting brush -muotoilusivellintä sekä tuota kehuttua poskipunasivellintä.

Sivellinsarjan lisäksi Glitterin kevät-kesävalikoimassa näkyivät voimakkaasti massiiviset, heimokorutyyliset kaulakorut ja keltakulta. Veikkaanpa, että ensi kesänä tullaan korostamaan kaulan ja dekolteen aluetta hyvin voimakkaasti vähän samaan henkeen, mitä nähtiin Balmain x H&M -kokoelmankin nauhamaisissa, isoissa kaulakorukoruissa. 


Kevät ja tuleva kesä näyttää suosivan pastellisävyjä ja raikkaan mehukkaita sporttivärejä tulevana kautena erityisen vahvasti ja rinnalla tullaan varmasti näkemään nahkaa ja muita luonnonmateriaaleja. Tennarin voittokulku jatkuu myös vahvana ja katsotaan, mikä tulee olemaan seuraava it-tennaripari Adidaksen Stan Smithien seuraajaksi. Lämmin kiitos vielä Milttonille ja nyt oikein pirteää tiistain jatkoa teille!


Seuraa blogia FacebookissaBloglovin'ssaInstagramissa ja Pinterestissä
SHARE:

Ei kommentteja

Lähetä kommentti

Blogger Template Created by pipdig