03/02/2019

SISUSTUSHAAVEENA HOTELLIMAKUUHUONE

1. Randaccio-peili / Zarro    2. Fleur side -pöytä / Zarro   3. Ikat Kerela White Gray -tyyny / Zarro
4. Barometer-valaisin / Ikea    5. Hotel Selection -lakanat / Hemtex    6. Flos-valaisin / Vepsäläinen


Listasin vuoden alussa suunnitelmia ja tavoitteita tälle vuodelle. Listalle mahtui pääasiassa itseni kehittämiseen ja kokonaisvaltaiseen hyvinvointiin liittyviä juttuja, mutta samalla otin sinne mukaan myös muutaman materialistisemman tavoitteen. Tällaiset to do -listaukset ovat aina auttaneet minua pääsemään tavoitteisiini ja konkretisoimaan haaveita, jotka sitten pikkuhiljaa (toivottavasti) muuttuvat todellisiksi. Yksi iso tavoite tälle vuodelle on kodin sisustukseen panostaminen: haluan kotimme olevan se paras mahdollinen lepokeidas ja "pakopaikka" kiireisen arjen keskellä, joten kodin viihtyisyyteen ja mukavuuteen panostaminen on tänä vuonna listallani korkeammalla sijalla kuin koskaan aiemmin. 

Olen vuosien saatossa ja osin tästä pikkulapsiarjestakin johtuen muuttunut todelliseksi kotikissaksi, joten kodin pitää näyttää ja tuntua sellaiselta, että sieltä ei välttämättä tarvitse poistua mihinkään. Rakastamme mieheni kanssa hyvää ruokaa ja kokkailua, ja viime vuoden loppupuolella keittiöstämme tuli entistä ehompi, kun hankimme pitkään toivelistallamme olleet Vitran DAR-tuolit. Tällä hetkellä keittiön ja olohuoneen sisustukseen liittyen hankintalistalla on muutama uusi valaisin, sohva, matto sekä useampi sisustustaulu, joten suunnittelua ja vaihtoehtojen kartoitusta riittää.

 Yksi suurempi kokonaisuus, jonka uskon tuovan todella paljon kodikkuutta ja arjen luksusta kotiin, on ns. hotellimakuuhuoneen toteuttaminen. Eli toisin sanoen hotellihuoneelta tuntuvan makuuhuoneen suunnittelu omaan kotiin. Projektin polkaisimme käyntiin nyt alkuvuodesta, kun hankimme minulle ja miehelle makuuhuoneeseen untuvapeitot, jotka ovat ihan supermukavat ja ihanan lämpimät! Untuvapeitot kaipaavat tietysti kaverikseen "hotellilakanoita" eli niitä rapisevan raikkaita, tiiviistä puuvillasta kudottuja täysvalkoisia lakanoita. Hemtexillä on valikoimassa Hotel Selection -mallisto, josta olen jo aiemmin hankkinut hyväksi havaitut harmaa-valkoiset pussilakanat ja tyynyliinat, mutta nyt etsinnässä ovat vastaavat percalepuuvillaiset lakanat kokovalkoisina. Suunnitelmissa on myös yöpöytien ja yöpöydän lamppujen uusiminen ja uuden kattovalaisimen hankkiminen makuuhuoneeseen. Flosin messinkinen 2097/50 -valaisin olisi täydellinen ja sopisi kyllä erinomaisesti myös olohuoneeseen. Iskin silmäni taannoisella Ikea-reissulla myös kauniisti muotoiltuihin Barometer-valaisimiin, jotka toistaisivat upeasti messinginsävyisiä yksityiskohtia makuuhuoneessa.

Rentoa sunnuntaita!


Seuraa blogia FacebookissaBloglovin'ssa ja Instagramissa
SHARE:

1 kommentti

  1. Anonyymi2/04/2019

    Looking good 👌🏻 Toi peili ja kattovalaisin on mielettömän upea! - Jenni

    VastaaPoista

Blogger Template Created by pipdig