02/01/2018

VIIME VUODEN SUOSIKKIASUT


Mahtavaa vuotta 2018! Nyt on uuden vuoden hulinointi takana ja on aika luoda silmäys menneen vuoden tunnelmiin. Vuosi 2017 oli asukuvien osalta blogissani erittäin suotuisa, sillä tänne kertyi erilaisia lookkeja huomattavasti aiempia vuosia runsaammin. Se on erittäin hienoa ja olen hyvin kiitollinen kuvaajana toimineille tahoille! Valitsin tähän postaukseen omat lemppariasuni viime vuodelta, mikä näistä on teidän suosikkinne?



Tammikuu 
Tämä sinisen sävyistä koostunut asu on ominta perustyyliäni: klassista pienellä twistillä. Tykkään todella paljon asun kipparitakista ja Ralph Laurenin huivista ja jalassa näkyvät Laura Biagiottin nilkkurit ovat edelleen yhdet suosikeistani - ovat tosin hieman kärsineet käytössä. Harvemmin tulee talvella käytettyä näin vaaleiksi kulutettuja farkkuja, mutta tässä asussa ne raikastavat kivasti kokonaisuutta ja ovat useimmiten suosimiani mustia farkkuja astetta casualimmat.


Helmikuu
Vihreästä bomberista, Won Hundredin kiiltäväpintaisesta hameesta ja Niken lenkkareista koostuva sporttinen asu on yksi viime vuoden ehdottomista asusuosikeistani! Tämä asu on supermukava päällä ja kevättalvella suuntasin usein vaunulenkille ja kaupungille asioille tämä setti päälläni. Mustan ja maastonvihreän yhdistelmä toimii mielestäni todella kivasti ja myös loppuvuodesta samaa väriyhdistelmää tuli käytettyä kovasti!


Maalis - huhtikuu
Keväällä innostuin metallinvärisistä asusteista todenteolla! Tässä asussa platinaisena hohtavat kengät ja Zaran pikkulaukku tuovat kivaa kontrastia muhkealle pörrötakille. Tässä asussa vierailimme maaliskuussa Tukholmassa, jossa näkyi hyvin paljon vastaanvanlaisia asukokonaisuuksia. Tänä vuonna kokeilen tätä samaista lookkia vaihtamalla farkut nahkahousuihin.


Kesäkuu
Kesän mekkolempparini oli ehdottomasti tämä River Islandin kukkamekko, joka nähtiin päälläni koko kesän! Tykkään mielettömästi mekon hieman pidemmästä mallista, sivuhalkioista sekä off-shoulder-pääntiestä. Myös mekon punainen väri yhdistettynä kauniiseen kukkakuosiin on täydellinen. Punaista tuli muutenkin käytettyä viime vuonna todella paljon sekä kesällä että talvella ja se on noussut yhdeksi suosikkiväreistäni mustan, harmaan ja sinisen rinnalle.


Heinäkuu
Viime kesän trendeistä mieleeni jäi erityisen vahvasti kantapäästä auki olevat pistokkaat. Niistä innostuin itsekin - saa nähdä, ovatko ne enää "in" tänä vuonna? Heinä-elokuussa innostuin vahvasti myös ysärivuosilta paluun tehneisiin farkkuhameisiin, jotka oli helppo yhdistää siistin sifonkipaidan tai perusteepparin kanssa.


Elokuu
Viime syksy oli edellisvuotta kylmempi ja muistan, kuinka farkut ja lämpimät takit tuli kaivettua esille jo elokuun alussa. Tämä Zaran kauniisti koristeltu tekoturkistakki on on yksi syksyn ja talven suosikkitakkejani ja siitä olen saanut myös paljon kehuja ja kyselyitä. Syksyllä hankin myös rakkaaseen Louis Vuittonin Pochette-laukkuuni pitkän hihnan, joka on lisännyt laukun käyttömahdollisuuksia hurjasti, joten säädettävä hihna oli yksi viime vuoden parhaista yksittäisistä hankinnoista!


Syyskuu 
Syksyn tullen innostun aina uudelleen hatuista ja tänä vuonna ihastuin totaalisesti tähän tummansiniseen H&M:n kipparilakkiin. Lakkia on tullut käytettyä syksyn ja talven aikana hurjan paljon, sillä se menee niin mekon kuin housuasujenkin kaverina ja pelastaa mainiosti myös  huonot hiuspäivät! Tässä syksyn yhdessä lemppariluukissani yhdistin rohkeasti kullan ja hopeanvärisiä yksityiskohtia harmaan ja sinisen sävyistä rakennettuun kokonaisuuteen.



Lokakuu
Lokakuussa vietettiin I love me -messuja, joissa toimin yhteistyöbloggaajana ja messuviikonloppu on jäänyt mieleeni yhtenä vuoden parhaimmista jutuista. Messujen lisäksi lokakuussa minut pitivät kiireisenä lukuista pressipäivät, joiden yhteydessä onnistuimme napsimaan Camin kanssa kuvat useammasta asukokonaisuudesta. Lempparini lokakuulta on KappAhlin pilkullisesta mekosta, Zaran ylipolvensaappaista ja kipparilakista koostuva asukokonaisuus, jonka kruunaavat kirkkaanpunaiset huulet. 


Marraskuu
Marraskuu oli minulle punainen kuukausi, sillä silloin rakastuin Cape Hornin lämpimään untuvatakkiin ja sävytin huulet räiskyvän punaisiksi päivittäin! Punainen väri piristi ihanasti marraskuun synkillä loskakeleillä. Tällä hetkellä tuo Cape Hornin takki on muuten erinomaisessa alessa täällä, samoin tämä upea JailJamin Swarovski-kristallein koristeltu pipo.


Joulukuu
Joulukuussa ympyrä sulkeutui asujen osalta vihreän bomberin muodossa. Tämä topattu ja ihanan lämmin Globe Hopen Mary-bomber sopii erinomaisesti myös vähän viileämpiin talvipäiviin ja on yksi koko vuoden suosikkitakkejani. Sitä tullaan näkemään päälläni myös tänä vuonna! Marita Huurinaisen muhkealla turkistupsulla varustettu villapipo on niin ikään yksi joulukuun suosikeistani.



SHARE:

2 kommenttia

Blogger Template Created by pipdig