12/01/2018

PARAS ALELÖYTÖ!

Pirteää perjantaita! Oletteko ehtineet jo käydä joulun jälkeen alkaneissa alennusmyynneissä? Itse olen tehnyt aleihin muutaman täsmäiskun ja löytänyt muutaman huippulöydön. Paras alennushaukkailtu aarre ovat nämä nahkaiset buckle bootsit, jotka sain napattua & Other Storiesin juuri ennen jouluaattoa alkaneista vip-aleista! Pehmeästä nahasta valmistetut, juuri sopivan edgyt nilkkurit ovat mielestäni täydelliset: mukavat jalassa, mutta samalla uskomattoman sirot ja näyttävät asennebootsit. Ehdin ihastella näitä kaunokaisia & Other Storiesin Aleksanterinkadun liikkeessä jo alkutalvesta, mutta kenkien hinta oli sen verran suolainen, että ne jäivät silloin hyllyyn. Kun sitten huomasin nämä merkin nettikaupassa -50 %:n alennuksessa, ei näiden hankkimista tarvinnut enää harkita! Ja onneksi toimin heti, sillä oma kokoni myytiin samantien loppuun.

Nilkkurit saapuivat minulle Matkahuollon kautta ja erittäin positiivinen yllätys oli se, miten kauniisti kengät oli pakattu ja kääräisty luksustuotteista tutun tavan mukaisesti silkkipaperiin.  Mukaan oli pakattu kuitti, joka oli sekin tyylikkäästi sujautettu erilliseen kirjekuoreen kiitosten kera. Tällaiset pienet, mutta vahvasti mieleen jäävät asiat tekevät ostokokemuksesta astetta erityisemmän ja niillä on iso merkitys kaltaiselleni esteetikolle. 


Olen aina ollut erityisen ihastunut & Other Storiesin valikoimasta löytyviin laadukkaista materiaaleista valmistettuihin jalkineisiin. Merkiltä löytyy uskomattoman kattava valikoima tennareita, nilkkureita, korkokenkiä ja sandaaleja, joten jos heidän kenkävalikoimansa ei ole vielä sinulle tuttu, niin suosittelen ehdottomasti kurkkaamaan sen läpi! Vinkkinä muuten vielä, että juuri nyt & Other Storiesilla on menossa alennuksen loppurysäys ja osa tuotteista irtoaa -70 %:n hintaan.

Mallailin nilkkureita innoissani jo jalkaan, vaikka säästän niitä pahimmilta talvikeleiltä odottelemaan kevättä. Intoilen jo siitä, että pääsen yhdistämään ne farkkujen ja biker-nahkatakin kaveriksi. Toinen lempparikokonaisuus näiden kanssa tulee olemaan simppeli hame, valkoinen t-paita tai kauluspaita ja tumma jakku. Muita asusteita ei sitten tarvitakaan, sillä asennekengät antavat asuun juuri sopivan loppusilauksen. Mitäs tykkäätte tästä alelöydöstä?

Ihanaa viikonloppua ja palataan pian!


Seuraa blogia FacebookissaBloglovin'ssaInstagramissa ja Pinterestissä
SHARE:

Ei kommentteja

Lähetä kommentti

Blogger Template Created by pipdig