08/09/2012

Missoni for Lindex


Lindexillä on viime aikoina ollut varsin upeita asusteita ja mallistoja ja lisää on tulossa myöhemmin syksyllä. Moni odottaakin jo kuumeisesti muotimaailmaa viime aikoina puhuttanutta Missoni for Lindex kokoelmaa, joka lanseerataan kaikkiin Lindex-myymälöihin 25.9. Pohjoismaissa, Keski-Euroopassa ja Lindexin nettikaupassa osoitteessa www.lindex.com. Upea juttu ja vielä upeamman mallistosta tekee se, että Missoni ja Lindex osallistuvat malliston myötä rintasyövän vastaiseen kampanjaan. Designmalliston kautta tuetaan rintasyöpätutkimusta ja kampanjatuotteiden myyntihinnasta lahjoitetaan 10 % Roosa nauha -rahastoon.

Mallisto koostuu naisten vaatteista, alusvaatteista, asusteista ja lastenvaatteista. Designmallisto sisältää 70 tuotetta, joiden tunnelma on moderni ja raikas ja mallistossa näkyvät italialaisen Missonin muotitalon tyypilliset kuviot ja design. Myös Suomi on mukana Missoni-kampanjassa ja tässä hieman esimakua tulevista ihanuuksista:

 Klassinen neulemekko // Särmikäs neuletakki ja mekko // Lyhythihainen neulemekko vyöllä

 Perhospaita ja upea, muovipaloista koottu kaulakoru!


Neulosmekko ja siihen sopiva neuletakki // Perhoskuvioinen paitapusero ja hauskat housut // Hihaton upea neulemekko



 Pyjamahousut, toppi ja upeat Missoni-kuosiset ballerinat!

Roosanvärinen Missoni-rannerengas


Myös lapset on huomioitu Missoni-mallistossa upeasti. Pikkutytöille löytyy kaunis syksyinen neuletakki, yhteensopiva neulesetti ja suloinen mekko, aww! Pojille mallistossa myös oma neulesetti.



 Muita Lindexillä parhaillaan myynnissä olevia suosikkejani, joista osan olen jo vaatekaappiini hankkinut, näette tässä. Klassinen kultasilla napeilla varustettu, hieman kiiltävää tummansinistä kangasta oleva purjehduskerhotakki kuuluu Lindexin Holly & Whyte -mallistoon ja ihastuin sen laadukkaseen leikkaukseen, materiaaliin ja upeaan violettiin sisävuoreen. Holly & Whyte -mallistoon kuuluu klassista designia pienellä englantilaistwistillä ja etenkin malliston neuleet ovat ihastuttavia!

Muita löytöjä, jotka päätyivät vaatekaappiini, ovat rock-henkinen statement-koru, jossa on kultaa ja mokkanahkaa, ihanan lämmin turkisliivi, joka blogissa onkin jo aiemmin esitelty sekä kultaisin niitein koristeltu clutch-laukku. Himotuslistalla on myös vaaleansininen, valkoisin yksityiskohdin koristeltu kauluspaita ja klassinen parka-takki hupulla.


Jakku Holly & Whyte for Lindex 59,95 // Statement-koru 14,95 // Turkisliivi 44,95 // Clutch-laukku 22,95 // Kauluspaita 32,95 // Parka-takki 89,95


Mitkä ovat teidän suosikkinne tulevasta Missoni-kokoelmasta? Mukavaa syksyistä lauantaita kaikille, palataan!
SHARE:

2 kommenttia

  1. Anonyymi9/08/2012

    parka täytyy ehdottomasti saada talveksi! itse oon ihastunut khujoon ja niitten tää takki ois mun mielestä hyvinkin sun näkönen: http://i1.ztat.net/large/KH/12/1H/00/T5/03/KH121H00T-503@1.1.jpg :) ihana muuten toi kultanappinen jakku.

    -m

    VastaaPoista
  2. Oijoi, ihanan toi linkkaamasi parka-takki, tykkään tosi paljon noista yksityiskohdista! Khujoa ei taida saada Suomesta vielä, mutta Googlasin sen Zalandolta :) Ihanaa viikonloppua!

    VastaaPoista

Blogger Template Created by pipdig