08/09/2012

Luksusta syksyyn: tekoturkisliivi

Syyskuu on täällä ja ainakin omalta osaltani kiireisempänä kuin aikoihin! Paljon aikaa on vienyt töiden lisäksi parhaillaan kotona käynnissä oleva sisustusprojekti, joka alkaa pikkuhiljaa olla jo loppusuoralla, mutta vielä on paljon tehtävää. Suurin ongelma haluamamme sisustuksen saavuttamisessa taitaa olla riittävän säilytystilan löytäminen kaikille vaatteilleni, kengilleni ja asusteilleni, joita onkin vuosien saatossa kertynyt aika lailla...Vaikka muuton yhteydessä luovuinkin joistakin tavaroista, on hyväkuntoisia, mutta kaapin pohjalle hautautuneita vaatteita ja asusteita vielä jäljellä melkoisesti. Tarkoitus onkin syksyn aikana myydä osa Kaivarin kanuunassa ja osa luultavasti Huuto.netissä. Laittelen tästä blogiin vielä tarkempaa infoa myöhemmin!

Mutta nyt varsinaiseen tämän kertaisen postauksen aiheeseen, joka käsittelee syksyn pukeutumista. Ideana on luoda arkeen pientä luksusta muutamalla trendikkäällä keinolla, joilla vanhat klassikkokokokaisuudet saa päivitettyä helposti uuteen ilmeeseen. Helpointa on aloittaa etsimällä kaunis ja ihanasti syksyn viileydessä lämmittävä tekoturkisliivi, joita löytyy nyt todella monen valmistajan mallistoista.


 Hapsulliset, solmittavat tekoturkisliivit Serious Sally by Rut // Nelly.com



Turksiliivejä on bongailtu viime aikoina myös monien julkkisten päältä.Tässä Mischa Bartonin upea tyylinäyte siitä, kuinka yhdistää turkisliivi hippihenkiseen kokonaisuuteen.


David Bowien vaimo, entinen huippumalli Iman yhdistää harmaansävyiseen turkisliiviin rauhoittavaa harmaata, mustaa ja indigonsinistä.


(Teko)turkisliivi sopii siis yllättävän moneen asukokonaisuuteen, mutta itse asustan sen mieluiten kullan sävyillä, eläinkuoseilla ja nuden, hiekan ja lämpimän ruskeilla sävyillä. Alaosaksi sopii erinomaisesti tiukat mustat pillifarkut tai hieman rähjääntyneen näköiset farkut. Myös mustat, kiiltäväksi päällystetyt pillifarkut tai tiukat nahkahouset ovat (teko)turkisliivin kanssa erittäin hot!




Oman tekoturkisliivini bongasin Lindexiltä. Rakastuin sen erisävyisiä ruskeita yhdistävään pintaväriin ja hyvään pituuteen. Kaapistani löytyy myös monta, monta vuotta sitten kirppikseltä hankittu harmaansävyinen lyhyt tekoturkisliivi, jonka voisin taas ottaa käyttöön. Tässä hieman fiiliskuvia, joita näpsin kaupungilla:


Tekoturkisliivi Lindex // housut Dr. Denim // neule & vyö H&M // huivi Kaivarin kanuuna // laukku LV


Kullan, mustan ja ruskean eri sävyt toistuivat päivän asusteissa aina kynsiä myöten



Kokeilin riskaabelilta tuntuvaa yhdistelmää: ruutupaita ja tekoturkisliivi, ja yllättäen se toimikin oikein mainiosti. Rauhoitin kokonaisuutta karsimalla muissa asusteissa ja lopputulos näytti tältä:


Tekoturkisliivi Lindex // paita Zara // farkut GT // laukku LV // korut Glitter


Seuraavissa blogipostauksissa tulossa vinkkejä helppojen kampausten luomiseen sekä syksyn uusien kosmetiikkaihanuuksien esittelyä, joten pikaisiin kuulemisiin. Nyt ihanaa viikonloppua kaikille!
SHARE:

2 kommenttia

  1. Anonyymi1/20/2013

    Tarkoitat varmaan feikkiturkisliivi, lindex ei myy aitoa turkista.

    VastaaPoista
  2. Hyvä huomio! Itse olen ollut niin innoissani turkisliiveistä tätä postausta tehdessäni, että en ole huomannut tarkentaa, että kyseessä on tietenkin tekoturkisliivi, ei aitoa turkista oleva :)

    VastaaPoista

Blogger Template Created by pipdig