03/08/2012

Sushilla

Tällä viikolla on herkuteltu misokeitolla, sushilla ja sashimilla oikein kunnolla! Piipahdimme nimittäin ravintola Domossa tiistaina ennen uusimman Batman-leffan, Dark Knight rises, alkua. Domo on joka kerta tarjonnut parastaan ystävällisen palvelun ja tuoreiden raaka-aineiden suhteen, emmekä joutuneet pettymään nytkään.



Alkuun tilasimme herkullista miso-keittoa, jossa on mukana makua antamassa muun muassa bataattia ja possun kylkeä. Keitto herätteli ihanasti ruokahalua ja malttamattomina siirryimme odottamaan pääruokaa. Pääruuaksi valitsimme sashimi-lajitelman, johon kuului simpukoita, mustekalaa, lohta, tonnikalaa, kypsiä sekä raakoja katkarapuja. Lisäksi tilasimme California-lajitelman, Crispy Tuna Roll -lajitelman ja kypsää lohta, avokadoa ja majoneesia sisältäneen lajitelman. Täydensimme tilaustamme vielä tonnikala- ja avokadomakeilla, sillä molemmilla oli tässä vaiheessa melkoinen nälkä ja ennen leffaa oli kiva muutenkin syödä hyvin.




Syntisen hyvä Domon Crispy Tuna Roll -lajitelma tarjoillaan oman erikoiskastikkeen kera



Tällä kertaa päälle valikoitui valkoisen ja kullan sävyjä. Myös uusi puna on ollut ahkerassa käytössä ja muuttaa mielestäni ilmettä aika paljon. Tumma puna tuo hauskaa vaihtelua tavanomaiseen päivämeikkiini ja sitä on pakko testata syksyn ja talven juhlissa pikkumustan kanssa.



Toivotan tässä vaiheessa kaikille loistavaa viikonloppua ja palataan taas pian!

Rentoutukaa, nukkukaa hyvin ja nauttikaa elokuun raikkaan kesäisestä säästä,
xoxo Laura
SHARE:

Ei kommentteja

Lähetä kommentti

Blogger Template Created by pipdig