09/08/2012

Blonde, brunette or something between?

Tervehdys jälleen! Tämän päivän postauksen aiheena ovat hiukset ja niiden oikean värisävyn valinta. Omaan hiusteni värjäyshistoriaan kuuluu todella vaalea platinasävy, kaksisävyinen värjäys (vaalea päällä, tummempi sävy alla), tumman ruskea sävy, punertavan ruskeat hiukset, raidoitetut vaalean ruskeat hiukset....erilaisia kokeiluja hiusvärin suhteen on tullut tehtyä todella paljon. Nykyisin viihdyn vaaleassa, melko lähellä luonnollista sävyäni olevassa värissä, sillä koen sen eniten omakseni. Olen kuitenkin aina välillä haaveillut hiekan- ja kinuskin sävyisistä raidoista, jotka toisivat kivaa vaihtelua ja piristystä syksyyn. Moni tuntuu noudattavan "tummempi sävy talveen, vaaleampi kesään" -sääntöä ja usein hieman tummempi ja luonnollisempi sävy sopii suomalaiselle talvenkalpealle iholle parhaiten. Laitan siis hieman tummemman sävyiset raidat mietintämyssyyn.

Monilla julkkiksilla on totuttu näkemään viikottain vaihtuvia tyylejä, joihin myös vaatteet mallataan sopiviksi. Tällä hetkellä ehkä tiuhimmin hiustyyliään vaihteleva julkisuuden henkilö on supertähti Rihanna, jolla on nähty niin lyhyttä poikatukkaa kuin pitkiä kiharoita tumman suklaan, kirkkaanpunaisen ja platinablondin sävyisenä. Rihanna kantaa kaikki eri tyylit uskomattoman hyvin ja on vaikea sanoa, mikä näistä värisävyistä sopii hänelle parhaiten.



Madonna on muunnellut hiustensa värisävyä useaan otteeseen uransa aikana. Tähti on nähty platinablondina, mustatukkaisena ja ruskean eri sävyissä. Nykyisin hän suosii luonnollisen vaaleaa hiusväriä ja hiukset nähdään usein kasvojen piirteitä pehmentävillä suurilla kiharoilla.



Scarlett Johansson on totuttu etenkin uransa alkutaipaleella näkemään pitkissä, vaaleissa kutreissaan, mutta sittemmin hän on kokeillut rajumpaa, miltei mustaa ruskea sävyä, joka muuttaa hänen tyttömäisen lookinsa totaalisesti.



Takavuosien Siskoni on noita -sarjasta muistettava näyttelijä Alyssa Milano nähdään yleensä kiiltävissä, pitkissä ja sävyltään syvän ruskeissa hiuksissa. Alyssa on kuitenkin kokeillut välillä myös hieman vaaleampaa värisävyä, joka ei valitettavasti tuo hänen kauniita piirteitään parhaimmalla tavalla esille.



Victoria Beckham on nähty klassisessa polkkakampauksessaan jo pitkään, mutta Poshinkin värikokeiluihin lukeutuu lyhyt, vaalea poikatukka, pitkät pidennetyt laineet ja keskiruskeilla raidoilla sävytetty polkka. Itse pidän viimeksi mainitusta värisävystä Victorialla eniten.



Leighton Meester, jonka upeaa tyyliä blogissa onkin jo esitelty, on luonnolliselta hiusväriltään blodi. Tumma väri sopii kuitenkin Leightonille erinomaisesti ja korostaa hänen kauniita ruskeita silmiään ja siroja piirteitään.



Myös tosi-tv tähti ja nykyisin Kanye Westin kainalossa viihtyvä Kim Kardashian kokeili uransa alkuvaiheessa vaaleampaa sävyä, joka sopii kyllä hänelle erittäin hyvin!Viime aikoina Kim on nähty luonnollisen tummakutrisena, joten vaalempi värisävy taisi jäädä kertakokeiluksi.



 Mikä näistä värisävyistä on oma suosikkisi?

Ihanaa päivää!
xoxo Laura
SHARE:

Ei kommentteja

Lähetä kommentti

Blogger Template Created by pipdig