22/07/2018

PARAS AURINKOSUOJA HELTEESEEN + MAHTAVA TUOTEARVONTA!

 
Hola! Toivottavasti olette nauttineet näistä uskomattoman upeista hellekeleistä, jotka vetävät melkein vertoja Espanjan paahteelle. Palasimme nimittäin torstaina Mallorcan reissulta takaisin kotiin ja loma todellakin teki tehtävänsä, sillä olo on nyt rentoutunut ja on kiva palata takaisin toimistolle sorvin ääreen. Mikä parasta, helteiden on luvattu jatkuvat täällä kotimaassakin ensi viikolla, joten iltaisin ehtii sitten hyvin toteuttaa kivoja kesäjuttuja, vaikka varsinainen kesäloma onkin osaltani ohi.

Mallorcan Port d'Andratx oli juuri niin lumoavan kaunis paikka kuin ennen reissuamme odotinkin ja koska vuokrasimme lentökentältä auton heti laskeuduttuamme, pääsimme ajalemaan paikan päällä näppärästi päiväretkille muun muassa meille entuudestaan tuttuun Sólleriin, josta olen aiemmin kirjoitellut täällä ja ihanaan Palman kaupunkiin. Kävimme vierailemassa myös suloisessa Sant Elmin pikkukylässä sekä La Granja -nimisessä kartanossa, joista on tulossa myöhemmin lisää juttua tänne.

Koska kerran etelässä oltiin, tuli hotellin uima-altaalla vietettyä reissun aikana kymmeniä tunteja. Hotellimme oli lyhyen kävelymatkan päässä Port d'Andratxin satamasta sijaitseva rauhallinen ja todella lapsiperheystävällinen La Pergola, jossa viihdyimme mainiosti. Hotellilta löytyi pienemmille oma kahluuallas ja isommille sitten hyvänkokoinen isompi allas, jossa vietin aikaa pinkin flamingon päällä kelluen ja kirjaa lukien. Niin parasta! Pienen kanssa heittelimme altaassa palloa ja hän harjoitteli hienosti sukeltamaan yhdessä miehen kanssa. Oli niin ihana nähdä, kuinka paljon minimiehemme nautti altaassa peuhaamisesta.


Mallorcalla lämpömittari kohosi päivittäin kolmekympin yli ja ali, joten tehokas, vedenkestävä aurinkosuoja oli siellä välttämätön! Pakkasin reissuun mukaan Riemannin P20-sarjan SPF 20, SPF 30 ja SPF 50  -suojakertoimin varustetut aurinkosuojat, joita oli helppo suihkutella vartalon ja kasvojen iholle kätevästä spraypullosta. Käytimme näitä aurinkosuojia koko perhe koko reissun ajan ja olin todella iloinen, kun perheen pienimmänkään iho ei kertaakaan päässyt paahtumaan punaiseksi tai palamaan. Jonatanin iholle käytin Riemannin aurinkosuojasprayta suojakertoimella 50 ja itselleni suihkuttelin päivittäin suojakerrointa 30. Mies suihkutteli omalle, helpommin ruskettuvalle, mutta herkälle iholleen SPF 50 -suojaa ja hyvin toimi! Kasvojen ja dekolteen iholle ja välillä yläselkään käytin sitten tuota kovempaa suojaa. Minulla on todella vaalea ja herkkä iho, joka ruskettuu hyvin hitaasti ja siksi käräytän itseni helposti auringossa. Nyt niin ei päässyt käymään, joten nämä Riemannin aurinkosuojat tulemme ottamaan mukaan etelänreissuillemme jatkossakin! Ehdoton plussa myös siitä, että nämä aurinkosuojat kestävät koko päivän altaassa pulikoinnista huolimatta iholla eivätkä tahmaa vaatteita lainkaan. 


Mikäli haluaisit testata Riemannin loistavia aurinkosuojatuotteita, niin kannattaa ehdottomasti osallistua tuotearvontaan! Pääsen ilokseni arpomaan teille Riemann-tuotepaketin (paketin arvo n. 46 €), joka sisältää seuraavat tuotteet:


Riemann P20 SPF 20 -lotion 200 ml 
Riemann P20 SPF 50 -spray 100 ml 
Toteutan arvonnan Instagramissa. Arvontaan osallistut seuraamalla Insta-tiliäni @chicconservativechanel ja jättämällä kommetin siellä näkyvän arvontakuvan yhteyteen. Osallistumisaikaa on heinäkuun loppuun 31.7. saakka, jonka jälkeen ilmoitan Instagramissa voittajan. Paljon onnea arvontaan!


bikinis / Triumph* (gifted)
sunnies / Gucci
  earrings /H&M

 yhteistyössä Orkla Care Finlandin ja Triumphin kanssa
SHARE:

2 kommenttia

Blogger Template Created by pipdig