10/03/2018

BE A BOSS LADY - NAISTENPÄIVÄN TUNNELMIA


Tämän viikon torstaina oli taas se päivä vuodesta, kun meitä naisia muistettiin ja hemmoteltiin. On upeaa, että naisten virallista omaa päivää - Kansainvälistä Naistenpäivää - juhlistetaan globaalisti ja samalla tuodaan esille sitä äärettömän arvokasta jokapäiväistä työtä, jota maailman naiset ja tytöt tekevät. Itselleni on äärettömän hienoa saada olla nainen, äiti, vaimo, tytär, sisko, kummitäti ja uranainen ja olen erittäin kiitollinen siitä, että meillä on Suomessa asiat naisten oikeuksien, tasa-arvon toteutumisen ja urakehityksen kannalta todella hyvällä mallilla. 

Vietimme tänä vuonna Naistenpäivää tiiviisti perheen kesken, mutta piipahdin päivällä Riannon showroomilla CHANGE Lingerien järjestämässä ihanassa tilaisuudessa, jossa meitä naisia hemmoteltiin kakulla, kuohuvalla ja mieskuoron esittämällä kauniilla serenadilla. Ja tietysti upeilla alusvaatteilla, aamutakeilla ja yöasuilla, jotka kuuluvat naisena olemisen ehdottomiin plussiin! CHANGElla on valikoimassaan mielettömän upeita alusvaatteita, uimapukuja, bikineitä ja lounge-asuja ja itselläni on parhaillaan käytössä joulun alla heiltä saamani, täydellisesti istuvat liivit. Merkin filosofian mukaan CHANGE Lingerie kunnioittaa jokaisen naisen yksilöllistä kauneutta ja tarjoaa upean valikoiman naisellisia asusasu-, yöasu- ja uimapukumalleja ja erilaisia tyylejä. Omien kokemusteni mukaan myymälähenkilökunta panostaa henkilökohtaiseen palveluun ja asiakkaalle sopivan koon löytymiseen todella paljon, ja merkin huiken laajasta kokoskaalasta hyvänä esimerkkinä on se, että rintaliivien valikoima kattaa koot 60-100 asteikolla A-M. Merkin laatu näkyy siinä, että omat pitsillä koristellut liivini ovat kestäneet käytössä moitteettomina jo useamman kuukauden ajan säännöllisistä pesuista huolimatta. Nyt pääsin ihastelemaan Changen valikoimaan saapuneita kevään ja kesän uutuuksia, joista omaa silmääni miellyttivät erityisesti puuterisen vaaleanpunaiset, valkoiset sekä raikkaan korallinpunaiset liivisetit. Nuo värisävyt toimisivat ihanasti kevään pukeutumisessa vahvasti näkyvien pastellisävyjen kanssa.

Kotiin suunnatessani piipahdin vielä ostoksilla tutussa lähikaupassamme, jossa jaettiin ruusut kaikille päivän naisasiakkaille. Kuinka ihana ele kauppiaalta! Muistetaan siis iloita naiseudesta, uskoa itseemme ja antaa sen myös näkyä ulospäin joka päivä #beabosslady


 " She remembered who she was and then the game changed " -Lalah Deliah -

" Be the kind of woman that when your feet hit the floor each morning the devil says: Oh crap, she's up! "

" A woman who knows what she brings to the table is not afraid to eat alone "


" Behind every successful woman is a tribe of other successful women who have her back " 

 " The strongest action for a woman is to love herself, be herself and shine amongst those who never believed she could "

" Be a girl with a mind, a woman with attitude and a lady with class " 


" And one day she discovered that she was fierce, and strong, and full of fire,
and that not even she could hold herself back because her passion burned brighter than her fears " 
- Mark Anthony -

" A strong woman loves, forgives, walks away, lets go, tries again, perseveres - no matter what life throws at her "

" She never seemed shattered; to me, she was a breathtaking mosaic of the battles she's won " - Matt Baker -  


" Be bold enough to use your voice, brave enough to listen to your heart and strong enough to live the life you've always imagined "

" A strong woman looks a challenge in the eye and gives it a wink " - Gina Carey -

" I'm a strong woman because a strong woman raised me "


Seuraa blogia FacebookissaBloglovin'ssa ja Instagramissa 
SHARE:

Ei kommentteja

Lähetä kommentti

Blogger Template Created by pipdig