27/10/2017

OUTFIT - PINKIN JA MARJAPUURON SÄVYJÄ


Näin syksyn lipuessa kohti talven ovat vaatekaappini sävyt päivittyneet tummemmiksi ja huomaan, että päällä on lähes päivittäin mustaa, harmaata ja tummansinistä. Niinhän se taitaa muillakin mennä, että kesällä on kiva pukeutua kirkkaampiin väreihin ja syksyn tullen turvaudutaan taas vanhaan kunnon mustaan ja muihin tummanpuhuviin "talviväreihin". Kaivoin tässä muutama viikko sitten kesäsäilöstä esille jo useamman syksyn palvelleen tummansinisen villakangastakkini, joka on yksi turvavaatteistani. Se päällä olo on aina ryhdikäs ja takki tuntuu sopivan kaiken kanssa. Tämä takki oli viime talvena Canada Goosen Trilliumin rinnalla ainoa takki, joka meni joten kuten kiinni viimeisillään raskaana ollessani. Sekin tekee siitä entistä rakkaamman, sillä tykkään siitä, että käyttämilläni vaatteilla on jokin tarina. En enää nykyisin halua ostaa ainostaan yhden sesongin vaatteita, varsinkaan arvokkaampia sellaisia, vaan panostan sellaisiin vaatekappaleisiin, joita uskon käyttäväni vuosia. Tämä takki on osoittautunut juuri sellaiseksi!


Pääsin viime viikonlopun I love me -messuilla tutustumaan tarkemmin kotimaisen Rosafoxin valikoimaan ja ihastuin tähän marjapuuron ja pinkin sävyiseen turkiskaulukseen. Ajattelin heti, että sen avulla saan tuotua luottotakkiini vähän uutta ilmettä ja samalla se lämmittää kaulaa ihanasti kylminä syksy- ja talvipäivinä. Kevyttä kaulusta voi käyttää myös sisällä esimerkiksi ohuen neuleen kaverina tuomaan muuten arkiseen asuun lisää näyttävyyttä. Mallasin tähän asuun kaulukseen sointuvat Falken sukkahousut, jotka osa ehkä huomasikin messujen muotinäytöksessä mallien yllä. Kanervan, punaruskean ja pinkin eri sävyt näkyvät tänä syksynä myös sukkahousuissa ja mielestäni tämä Mahogany-sävy sopii arkikäyttöön tummanpuhuvan asun piristeeksi.


Kiitos vielä Camillalle näistä kuvista, jotka otimme maanantaina! Tämä kuvaustausta on vähän villimpi kokeilu, mitäs tykkäätte? Satuimme kulkemaan rakenteilla olevan uuden keskustakirjaston ohitse ja tämä graffitiseinä löytyi sieltä. Se sopi sattumalta väritykseltään molempien pinkinsävyisiin asuihin, joten eikun räpsimään kuvia! Itse tykkään kokeilla vähän erilaisia kuvaustaustoja, jotka tuovat perusasukuviin syvyyttä ja tekevät niistä mielenkiintoisempia. 

Tänään lähden pyörähtämään Viini&Ruoka - ja kirjamessuille Messukeskukseen. Siellä on aina kiva käydä tutustumassa uusiin herkkuihin, maistella viinejä ja ostaa lukemista pimeneviin syysiltoihin. Ihanaa perjantaita ja palataan!


wool coat / Mint & Berry
fur collar & pom-pom bag charm / Rosafox (gifted)
skirt / Gina Tricot
stockings / Falke (gifted)
ankle boots / Mango
bag / Ralph Lauren

kuvat Camilla / edited by me


SHARE:

5 kommenttia

  1. Anonyymi10/27/2017

    Kertakaikkiaan upea asuyhdistelmä vau:) t.Jani-75

    VastaaPoista
  2. Anonyymi10/28/2017

    Onkohan kaunis turkiskauluksesi Rosafoxin verkkokaupan nro 755 Turkiskaulus? Pohdin nimittäin parhaillaan sinisen turkiksen ostoa ja haluaisin tarkistaa hieman kokoa. Sinun turkiksesi on juuri sopivan kokoinen ja todella kaunis!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Moikka! Kiitos paljon, itse tykkään tästä koosta myös tosi paljon! En osaa sanoa ihan 100 %:n varmaksi, onko kyseessä sama kaulus, mutta näyttää kyllä hyvin samankokoiselta ja pituus on mielestäni juuri tuo 75 cm. Katson vielä huomenna tarkemmat tiedot ja palaan tänne sinulle :)

      Poista
    2. Mittasin oman kaulukseni ja se 75 cm pitkä, jonka lisäksi siinä on 42 cm:n satiininauhat kaulaan solmimista varten. Toivottavasti tästä oli apua ja ihanaa sunnuntain jatkoa!

      Poista

Blogger Template Created by pipdig