28/09/2017

PUOLUKKA-PÄÄRYNÄRAAKAPUURO


Syksy on täydellistä aikaa tankata vitamiinivarastot täyteen, kun kaupat ovat pullollaan tuoreita puolukoita, lakkoja ja muita kauden marjoja. Raikkaat vitamiinipommit ehkäisevät tehokkaasti syysflunssalta ja niistä valmistuu sesongin ihanin raakapuuro. joka antaa aamuisin todellisen energiabuustin! Tämä tuoreita puolukoita sisältävä raakapuuro on ollut useamman viikon aamupalasuosikkini. Se maistuu myös meidän pikkumiehelle, joka vaatii päästä aina osingoille, kun blenderi surahtaa päälle tämän herkun valmistumisen merkiksi. 

Tässä raakapuurossa on käytetty yhtä valmissmoothiesuosikkiani, Pirkan mango-passiohedelmäsmoothieta (ja ei, tämä ei ole maksettu mainos), jota nautin usein sellaisenaan välipalana, mutta keksin nyt lorauttaa myös raakapuuron sekaan. Vitsit, miten kivaa makua se antaakaan! Halutessasi voit jättää sen pois ja korvata esimerkiksi tuoreella passiohedelmällä tai lorauksella omenamehua.


PUOLUKKA-PÄÄRYNÄRAAKAPUURO

2 hengelle

Pohja:
2 dl kauramaitoa
4 rkl chiasiemeniä

2 dl tuoreita tai pakastepuolukoita
2 päärynää
1 iso banaani
1/2 dl Pirkka mango-passiohedelmäsmoothieta

***

Sekoita chia-siemenet kauramaidon joukkoon ja anna geeliytyä jääkaapissa yön yli. Kaada geeliytynyt massa aamulla blenderiin ja lisää sekaan puolukat, pilkotut päärynät, banaani ja mango-passionhedelmäsmoothie.



Seuraa blogia FacebookissaBloglovin'ssaInstagramissa ja Pinterestissä
SHARE:

2 kommenttia

Blogger Template Created by pipdig