16/06/2017

OUTFIT / FLOWERS & MULES


Alkuviikon sateiden jälkeen Helsingissä ollaan saatu nauttia taas aurinkoisista kesäkeleistä! Toivon todella, että aurinkoa riittäisi myös viikonlopulle, sillä silloin ohjelmassa on jotain erityisen huippua. Enempää en uskalla vielä täällä paljastaa, mutta viikonloppuna materiaalia päivittyy varmasti Insta Stories -klippeihini. Viikonloppuna vietetään myös perinteistä Taste of Helsinki -ruoka- ja viinitapahtumaa, joten toivotaan, että lämpö hellii myös sinne suuntaavia!

Tässä denimiä, kukkakuosia ja kultaisia yksityiskohtia sekoittavassa kokonaisuudessa jalkaani pääsivät ensimmäistä kertaa Zalandolta tilaamani ihanat pistokkaat, jotka myös mules-nimisinä tunnetaan. Näistä sopivasti rokahtavista tämän hetken it-kengistä tuli heti mieleeni Chloén iki-ihanat Susanna-bootsit, joita olen ihastellut jo pidempään. Ja koska näissä sattui vielä olemaan sopivan terävä kärki, jota yleensä suosin kengissä, oli ostopäätös helppo. Olen nimittäin jo pidempään ihastellut kantapäästä avonaisia pistokkaita, mutta en ole löytänyt tätä ennen sopivaa paria ilman pyöreää kärkeä. Jostain syystä olen kehittänyt joskus vuosia sitten kammon pyöreäkärkisiä kenkiä kohtaan, sillä hieman kapeneva kärki on mielestäni useimpien jaloille pyöreää kärkeä imartelevampi. Siksi olin todella tyytyväinen, että sopiva pari löytyi vihdoin ja tuntuu vielä supermukavalta jalassa. Vähän niinkuin tohveleissa kulkisi, haha.


Tänään mies palaa työreissulta Lontoosta ja meillä ei  ole suunnitelmissa mitään sen ihmeempää - ainoastaan rentoa kotoilua ja lepäilyä. Huomenna saadaan meille myös pikku-J:n kummitäti kylään, ja häntä on aina ihana nähdä. Nyt upean aurinkoista perjantaita & mitä parhainta viikonloppua teille ja palataan taas pian!


ZARA shirt / NEW YORKER skirt (old) / MISSQUIDED* mules / GINA TRICOT bag / D&G belt (vintage) / MANGO sunglasses


* sisältää mainoslinkkejä


SHARE:

2 kommenttia

Blogger Template Created by pipdig