03/05/2017

INSTRUMENTARIUM x HERITAGE - ICONIC LUXURY

yhteistyössä Instrumentariumin kanssa


Hello! Nyt on toukokuu korkattu käyntiin ja vapputunnelmista on toivuttu pikkuhiljaa takaisin arkeen. Palataan tänään kuitenkin vielä Blogger's Inspiration Day:n tapahtumiin, joista kirjoittelin aiemmin täällä. Vierailin tapahtumassa nimittäin Instrumentariumin upealla ständillä, jossa pääsin testailemaan ajattomasta tyylikkyydestä tunnetun italialaisen Heritagen Spectacles of time -malliston uusia silmä- ja aurinkolasimalleja. Näyttävä mallisto koostuu klassikkokehyksistä, jotka eivät koskaan mene pois muodista, vaan korostavat eri aikakausille tyypillisiä trendejä. Kehyksissä näkyvät hienosti muun muassa 30-luvun pyöreät linjat, 40-luvun pilottilasit, kissamaiset ja kulmalinjaa korostavat 50-luvut mallit ja 60-luvulta tuttu geometrisyys. Itseäni silmälasimalleissa on aina viehättänyt geometrisyys sekä monien ihon sävyyn kauniisti sointuva, perinteistä mustaa armollisempi kilpikonnakuosi. Olen jo vuosia käyttänyt lähes päivittäin piilolinssejä, jotka ovat älyttömän kätevät ja helpot niin töissä, kotona kuin urheillessakin. Välillä on kuitenkin päiviä, jolloin haluaisin sonnustautua muuhun asuun sopivasti särmää antaviin silmälasikehyksiin ja ne omille kasvoille sopivat, täydelliset kehykset ovat olleet etsinnässä jo pidempään.


Instrumentariumin ständillä esillä olleissa malleissa ja värisävyissä oli runsaasti valinnanvaraa aina klassisesta mustasta kirkkaan punaisiin, vihreisiin ja kuosillisiin kehyksiin, mutta iskin silmäni välittömästi näihin vaaleanpunaiseen asuuni täydellisesti matchaaviin pokiin. Nudenpinkki pohjasävy saa näissä kehyksissä sopivasti ryhtiä kilpikonnakuosista - toimii! Nimesinkin nämä jo Boss Lady -asennelaseiksi, sillä nämä näkisin toimistolla täydellisenä kaverina kauluspaidalle ja pillifarkuille. Ne sopivat kivasti yhteen myös vekkihameen ja neuleen kanssa ja tuosta lookista tulikin itselleni vahvasti mieleen 50-luvun Amerikka. Kun nappasin ständillä otettuun seinäkuvaan rekvisiitaksi vielä pinkin pöytäpuhelimen Mad Men -vibat olivat taatut! Oma arki- ja työtyylini on yleensä sekoitus minimalismia ja naisellisuutta jollakin hieman edgymmällä elementillä maustettuna ja siksi tämän kehysmalliston 50- ja 60-luvulta vaikutteita ammentaneet mallit tuntuvat kaikkein omimmilta. Tästä pääset kurkkaamaan, miltä muut Spectacles of time -malliston kehysmallit näyttävät. 

Nyt toivottelen teille upeaa keskiviikkoa ja lähden pyörähtämään eräässä pressitilaisuudessa. Palataan taas pian ja nautitaan tästä aurinkoisesta kelistä täysin rinnoin!


BID-merkityt kuvat: Annieveliina
Instrumentariumin ständillä otettu kuva: Sanni Riihimäki
SHARE:

Ei kommentteja

Lähetä kommentti

Blogger Template Created by pipdig