13/04/2016

TENNARIKAUSI AVATTU!


Viimeisen parin vuoden aikana jalkoihini ovat yhä useammin valikoituneet korkokenkien sijasta mukavat tennarit, joilla jaksaa tarpoa pidempiäkin kävelylenkkejä. Koska tyylini on hyvin klassinen ja naisellisen, olen myös innostunut yhdistelemään tennareita asukokonaisuuksiin, joihin normaalisti olisin valinnut aina korolliset kengät - joko nilkkurit tai avokkaat! 

Tämänhetken suosikkitennarimerkkini on ehdottomasti Adidas. Talvella ja alkukeväästä minulla on ollut tummanpuhuvien asukokonaisuuksien piristäjänä ahkerassa käytössä leokuosiset Stan Smithit ja näin keväällä on ihana ottaa käyttöön taas klassiset valko-vihreät versiot. Kuvassa näkyvät harmaat slip-onit löysin Onlyn valikoimasta Zalandolta ja ihastuin todella näiden mielettömän siroon malliin ja hauskaan huopakangasta muistuttavaan materiaaliin. Nämä on kiva yhdistää keväämmällä suorien housujen ja mekkojen kaveriksi ja tuo harmaa sävy on todella kaunis!

Tennareiden lisäksi olen viime aikoina sujauttanut jalkaani yhä useammin lenkkarit. Esimerkiksi Niken mustat klassikkolenkkarit valkoisella pohjalla tuntuvat toimivan täydellisesti miltei minkä tahansa asukokonaisuuden kanssa. Laitoin juuri Zalandolle tilauksen Nike Air Max Tavas -mallisista popoista, jotka vaikuuttivat heti saamiensa erinomaisten asiakasarvosteluiden perusteella. Onko teillä muuten tapana vertailla, mitä muut ovat jostakin tuotteesta sanoneet ennen tilaamista? Itse teen tätä usein välttääkseni turhat hutihankinnat ja säästyäkseni palauttamisen vaivalta. Annan myös itse mielelläni palautetta tilaamistani tuotteista ja pistän näin "hyvän kiertämään", jos jokin tuote osoittautuu todelliseksi löydöksi. Aurinkoista keskiviikkoa ja palataan pian!


* sisältää mainoslinkkejä


SHARE:

Ei kommentteja

Lähetä kommentti

Blogger Template Created by pipdig