13/10/2015

SYKSYJUTTUJA


1. Lauantaina juhlittiin siskoni synttäreitä ja sitä ennen istuttiin meillä iltaa erään ystävämme kanssa. Illan hitti oli itsetehdyn sushin lisäksi mieheni kehittämä syksyinen Sodasteam -pohjainen juoma, johon tuli mm. kurkkua, limeä ja energiajuomatiivistettä. Elokuussa saamamme Sodasteam Play -laite on muuten ollut todella kovassa käytössä ja vähentänyt mukavasti tarvetta kantaa hiilihapotettua vettä kaupasta.

2. Vaikka odottelemme vielä virallisia hääkuvia, lisäsin yöpöydälleni erään häävieraamme ottaman ihanan kuvan meistä. Tuo kaunis peilikehys on myös tuore löytö.

3. Olen ihastellut jo jonkin aikaa graafisia seinätauluja ja julisteita. Tämä upea versio on Ylva Skarpin käsialaa ja sopisi mielestäni täydellisesti työhuoneeseemme.

4. Mies käväisi Lontoossa ja toi sieltä ihanan, kuuman pinkin sävyisen asusasusetin. Yllätyslahjat ovat yleensä niitä parhaita ja upeat alusvaatteet piristävät ihanasti arkea!

5. Stockan Hulluilta Päiviltä ei tällä kertaa tarttunut mukaan mitään sen suurempaa, mutta nämä valkoiset Iittalan Taika-kupit täydentävät hienosti kokoelmaamme. Sunnuntaina mukaan lähtivät myös samaisen sarjan posliinilusikat.

6. Tämän aamunraikkaan selfien nappasin lauantaina, kun hyvin nukutun yön jälkeen fiilistelimme ihanaa auringonpaistetta ja kokkailimme aamupalaa. Tuo lilansävyinen kotiasuni on muuten uskomattoman mukava päällä!




7. Himoitsen päästä maistamaan Starbucksin Pumpkin Spice Lattea! Lokakuu on ollut mielestäni aina kiehtova ja jopa pelottava kuukausi Pyhäinmiesten päivineen ja Halloweeneineen, ja kurpitsan, kanelin ja muskottipähkinän makuinen kahviherkku sopii näihin tunnelmiin täydellisesti.

8. Pilkahdus loppusyksyn viimeisiä kahdenkympin lämpötiloja koettiin Saimaan rannalla, jossa vierailimme taannoin. Kaunis kuppi vie ajatukset kuluneeseen kesään.

9. Uuden kasvovoiteen testailua, johon hiljattain vaihdoin entisen suosikkini. Uusi tuttavuus Darphinilta on niin huippu, että olen jo nyt täysin koukuttunut siihen. Tästä tulossa tarkemmin juttua blogiin myöhemmin.

10. Ensimmäinen piparkakkutalo bongattu! Tämä upea ilmestys koristi Ikean herkkumyymälän vitriiniä ja tänä vuonna tekisi mieli leipoa vastaava luomus kotiin joulutunnelmaa tuomaan.

11. Tutustuin Lushin tuorenaamioihin piipahtaessani hakemassa netissä suitsutusta niittävän ja hiiltä sisältävän Coalface-kasvosaippuan Helsingin keskustan liikkeestä viime viikolla. Myyjä suositteli omalle ihotyypilleni myös suklaista Cupcake -naamiota, joka valmistetaan tuoreista raaka-aineista paikan päällä.

12. Istuimme taannoin ystäväni kanssa tyttöjen iltaa Salutorgetissa, joka yksi lemppariravintoloistani Helsingissä. Klassinen Toast Skagen raikkaan valkoviinin kanssa toimii aina vain!


I love me -messulippujen ja kosmetiikkapaketin arvontaan ehtii vielä osallistumaan, sillä arvonta suoritetaan tänään keskiyöllä ja paketti lähtee onnelliselle voittajalle huomenna heti osoitetietojen vahvistuksen jälkeen! Ihanaa tiistaita ja palataan!


Seuraa blogia FacebookissaBloglovin'ssaInstagramissa ja Pinterestissä
SHARE:

Ei kommentteja

Lähetä kommentti

Blogger Template Created by pipdig