27/06/2014

Ray-Ban Aviators in Coachella

Vuosittain Kalifornian Indigossa juhlittavilla Coachella-festareilla nähtiin taas upeita tyylejä ja julkkismaailman kermaa. Tänä vuonna selkäksi trendiksi nousivat erityisesti peililasit, kukkapannat ja hapsut. Muutamat värikkäät peililasit kaapistani jo löytyvätkin, mutta ai vitsi, miten olenkin jo pidempään himoinnut noita Ray-Banin peilipintaisia sinisiä Aviatoreja! Bongaatteko muuten minut oheisesta kuvasta, joka napattiin viime elokuussa Flow-festareilla?



Upeaa festarityyliä esittelivät muun muassa Victoria's Secret -malli Alessandra Ambrosio, joka hurmasi pinkin ja persikan sävyillä ja asuun sopivilla punaisilla Ray-Banin peililaseilla. Nicky Hilton ja Emmalee Kaczynski päätyivät sinisiin peililaseihin ja näyttivät todella kauniilta! Tuo sininen sävy sopii mielestäni vaaleahiuksisille tosi hyvin, ja punainen taas imartelee brunetteja. Toisena festaripäivänä Alessandra oli muuten vaihtanut punaiset lasinsa RR:n kullansävyisiin liukuvärjättyihin ihanuuksiin.

photos Coachella/all over web

Näitä kuvia katsoessa Ray-Ban-kuume vain yltyy ja siniset peililasit on pakko saada myös omalle nenälle keikkumaan :) Oletteko tekin hurahtaneet peililaseihin?
SHARE:

Ei kommentteja

Lähetä kommentti

Blogger Template Created by pipdig