26/02/2014

Today's essentials

Aurinko pilkahteli eilen täällä Helsingin suunnalla ihan mukavasti, joten aurinkolaseille on taas tilausta, jee! Nykyiset suosikkinilasini ja uusimmat hankintani ovat nämä pilottimalliset Ray-Banit, jotka istuvat kuin nakutettu. Valintani on klassinen Aviator -malli RB3025 W3234 ja linssien kokona 55 mm.  Laseissa on kultaiset kehykset ja tummanvihreät linssit, jotka näyttävät melkein mustilta. Halusin tällä kertaa perusmallin, joka sopii mihin tahansa lookiin, ja koen näiden olevan hieman omia Oversized Wayfarereitani feminiinisemmät. Lasit tuntuvat myös ihanan kevyiltä, eivätkä paina nenälle rankaampien lasien käyttäjille tuttua punertavaa jälkeä.



Huulikiiltojen suurkuluttajana kyllästyn nopeasti ja etsin aina uusia ihanuuksia meikkipussiani täydentämään. Saksalainen Manhattan -merkki myy edullisia, mutta laadukkaita kosmetiikkatuotteita ja antaa kovan vastuksen monille vastaaville selektiivisen kosmetiikan tuotteille. Merkin High Shine Lipgloss -huulikiilto kauniin pinkissä sävyssä 52 on ehdoton uusi suosikkini ja ollut nyt päivittäisessä käytössä.


Täydelliseen päivään kuuluu tietysti kupponen kahvia, mielellään mahdollisimman hauskasta mukista nautittuna. Yleensä aloitan päiväni ihan perinteisellä suodatinkahvilla, maidolla tai ilman :)


Energistä ja aurinkoista päivää!
SHARE:

Ei kommentteja

Lähetä kommentti

Blogger Template Created by pipdig