Huomenta! Kuten mainitsinkin jo eilisessä postauksessani, oli kulunut viikonloppu mitä mainioin. Vaikka sää ei ollutkaan niin lämmin kuin odotimme, oli silti ihana juhlia kesämekot päällä ystäväni valmistujaisia erittäin upeissa puitteissa Meilahdessa. Juhlapaikkana toimi kaunis vanha villa ja tarjoilut olivat herkulliset. Ystäväni sai myös ihania lahjoja ja vieraan roolissa oli myös kiva tutustua uusiin tuttavuuksiin päivän aikana. Tässä muutama nopea otos juhlapaikan vanhanaikaisen romanttisesta sisustuksesta:
Juhlapaikalta siirryimme pienemmällä porukalla jatkamaan iltaa ravintola Teatteriin ja sieltä Kämp Caféen. Oli ihana herkutella pitkän kaavan mukaan ja loistoseurassa hyvästä tunnelmasta nauttien, sillä Kämpissä tunnelma on arvokas ja miljöö todella miellyttävä. Nautimme S:n kanssa alkuun etanoita ja tartar-pihviä ja pääruuaksi runsaan, kuvassa näkyvän Seafood Platterin kahdelle. Kiitos vielä kivasta illasta kaikille osallistujille!
Sunnuntaiaamu valkeni niin aurinkoisena, että päätimme vierailla pitkästä aikaa viehättävässä Porvoossa. Matka taittua autolla nopeasti ja paikan päällä nautiskelimme virvokkeita yhdessä satama-alueen kivoista pikkukahviloista. Hauska yksityiskohta valitsemassamme kahvilassa oli veden päällä kelluva, veneen muotoon rakennettu terassi.
Palataan taas ja aurinkoista tiistaita!
12/06/2012
11/06/2012
New bag
Olipa kiva ja tapahtumarikas viikonloppu, josta tulossa pian tarkempaa postausta :) Toivottavasti nautitte kaikki harvinaisen lämpimästä sunnuntaista, näitä aurinkoisia kesäpäiviä ehdottomasti lisää! Tässä viimeisin laukkuhankintani, joka löytyi Mangosta. Ihastuin vaaleaan väriin ja simppeliin malliin, jossa on kultaiset yksityiskohdat. Laukku on myös tarpeeksi suuri päivittäiseen työkäyttöön.
Tässä uudella laukulla asustettua kokonaisuutta viime perjantailta. Tuo Zaran ohut, kukkakuvioinen paitapusero on ollut ehdoton lempparini jo pitkään ja kovassa käytössä. Se on myös helppo yhdistää nudensävyisiin asusteisiin ja tummiin pillifarkkuihin.
Tässä uudella laukulla asustettua kokonaisuutta viime perjantailta. Tuo Zaran ohut, kukkakuvioinen paitapusero on ollut ehdoton lempparini jo pitkään ja kovassa käytössä. Se on myös helppo yhdistää nudensävyisiin asusteisiin ja tummiin pillifarkkuihin.
![]() |
| Farkut & paita Zara, toppi MQ, kengät ja laukku Mango, vyö Ralph Lauren |
08/06/2012
Espanjalainen kana
Eilen kokkasimme S:n kanssa terveellistä, mutta maukasta kanaa salaatin kera. Kyseessä oli uusi, itse kehitelty resepti, jonka nimesin hauskasti espanjalaiseksi kanaksi, koska se toi mieleen lämpimät kesäillat Pohjois-Espanjan Lleidassa. Annos on tyylikäs ja pelkistetty ja sopii hyvin tarjottavaksi pääruokana lisukkeineen myös kesäisillä illalliskutsuilla.
Alkupalaksi nautimme pienen salaatin, johon laitoin jäävuorisalaattia, fetaa, kirsikoita, mansikoita, aprikooseja, suolapähkinöitä ja balsamicoa.
Aterian kanssa nautimme mansikkaista, Bourgognen alueen Georges Duboeuf Chiroublesia. Viiniin käytetyt rypäleet tulevat Chiroublesin laatuviinialueelta, joka sijaitsee Beaujolais'ssa, Bourgognessa. Viini on käytetty rypäleiden hedelmäisyyttä korostavalla semi-carbonique-menetelmällä ja koko viini on käynyt läpi happoja pehmentävän malolaktisen käymisen. Tuotekuvauksen mukaan kyseinen viini on keskitäyteläinen, keskitanniininen, kirsikkainen, kevyen mansikkainen ja hennon yrttinen. Huumaavaa, karkkimaista mansikkaa löytyi runsaasti myös tuoksusta.
Espanjalainen kana
maustamattomia kanan rintafileitä
kaksi sitruunaa
vihreitä oliiveja
punaista chiliä
kirskikkatomaatteja
merisuolaa
oliiviöljyä
timjamia
Hiero kanafileisiin merisuolaa ja asettele ne uunipellille leivinpaperin päälle. Laita uuni lämpenemään 225:n asteeseen. Leikkaa kirsikkatomaatit ja oliivit ohuiksi viipaleiksi. Pilko punainen chili. Pieni määrä riittää, sillä tarkoitus ei ole tehdä annoksesta liian tulista. Leikkaa sitruunoista kuoret ja pilko osa kuorista pieniksi viipaleiksi.
Halkaise jäljelle jääneet sitruunat ja purista niistä mehua jokaisen fileen päälle. Asettele kanafileiden päälle chilipalat, tomaatti- ja oliivisiivut sekä sitruunankuoripalat. Pirskota päälle oliiviöljyä ja asettele päällimmäiseksi timjamia. Laita uuniin ja paista noin 20-30 min. Timjamia voit halutessasi lisätä myös annosten päälle, kun fileet on otettu uunista.
Alkupalaksi nautimme pienen salaatin, johon laitoin jäävuorisalaattia, fetaa, kirsikoita, mansikoita, aprikooseja, suolapähkinöitä ja balsamicoa.
Aterian kanssa nautimme mansikkaista, Bourgognen alueen Georges Duboeuf Chiroublesia. Viiniin käytetyt rypäleet tulevat Chiroublesin laatuviinialueelta, joka sijaitsee Beaujolais'ssa, Bourgognessa. Viini on käytetty rypäleiden hedelmäisyyttä korostavalla semi-carbonique-menetelmällä ja koko viini on käynyt läpi happoja pehmentävän malolaktisen käymisen. Tuotekuvauksen mukaan kyseinen viini on keskitäyteläinen, keskitanniininen, kirsikkainen, kevyen mansikkainen ja hennon yrttinen. Huumaavaa, karkkimaista mansikkaa löytyi runsaasti myös tuoksusta.
Tilaa:
Kommentit (Atom)
©
Chic Conservative Chanel
This site uses cookies from Google to deliver its services - Click here for information.









